il·lumina

Artista de la llum i l'energia

Ina Creixell Vidal-Quadras

Amb els meus pinzells de vius colors procuro expressar la meva essència íntima i veritable: La font lluminosa que es troba en l'origen del meu ser més profund. Una energia primigènia que tots, sense excepció, alberguem en el nostre interior per a infondre amor, alegria i pau. Cap a nosaltres mateixos i cap als altres.

Trobem la nostra llum junts?

Troba la teva llum

Aquests dibuixos sagrats pretenen obrir la ment i l'esperit de les persones per traçar els camins que els guiaran cap a la seva pròpia llum. Els motius són deliberadament abstractes i inconclusos perquè cadascun els interpreti i acabi com vulgui, deixant-se portar per la intuïció i per la seva innata inspiració natural.

Et convido a reflexionar sobre els temes que proposo, com a punt de partida i impuls creador inicial, per a tenir consciència del que ets i aconseguir viure en feliç harmonia.

Viure la vida com un joc amb el qual aprendre

Divertir-se amb un mateix i després amb els altres

Triar perdonar en el teu cor

Agrair tot el que tens

Sortir de la teva zona de confort

Ser tu mateix per a ser lliure

El meu blog

M'agradaria que moltes preguntes que acostumo a fer-me, també te les preguntessis tu. Per què? Confio que trobis una bona raó en les meves respostes.

Contacte:

Si vols saber una mica més de mi, una mica més sobre la meva obra o una mica més de la llum que tots portem dins, escriu-me sense més. Poc o molt, alguna cosa rebràs.